Telekomandë me tela Madoka.

Madoka - BRC1HHDW

Një kontrollues plotësisht i riprojektuar i fokusuar për të përmirësuar përvojën e përdoruesit

BRC1HHDW

Karakteristikat e produktit

  • Dizajn modern dhe elegant, i disponueshëm në 3 ngjyra për t’iu përshtatur çdo dizajni të brendshëm
  • Ndërfaqe me simbole për kontroll intuitiv me buton me prekje
  • Funksionet bazë fokusohen në ngrohjen dhe ujin e ngrohtë në shtëpi (ndezja/fikja, vlera e caktuar e temperaturës)
  • Kompakt, vetëm 85 x 85 mm, integrohet lehtë në kutitë standarde të instalimeve elektrike

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.