Astropure 2000, Purifikuesi i ajrit për përdorime komerciale

AstroPure 2000 - BR00000676

Plug & play, njësia e lëvizshme e riqarkullimit me filtrim me efikasitet të lartë dhe ekran LCD

BR00000676

Karakteristikat e produktit

  • Shkalla e qarkullimit të ajrit deri në 2000 m³/orë
  • Kombinon filtrat HEPA dhe rrezatimin opsional germicid UV (UVGI)
  • Ekrani LCD i ndjeshëm ndaj prekjes
  • Ndërtimi i izoluar me dy mure siguron funksionim të qetë si pëshpërimë
  • Filtër me karbon të aktivizuar
  • Dizajni i sirtarit rrëshqitës siguron qasje dhe shërbim të thjeshtë të filtrave
  • Projektuar me ventilator të brendshëm me shpejtësi të ndryshueshme (komutim elektronik) dhe kombinime filtri për të përmbushur kërkesat specifike të aplikimit
  • I përshtatshëm për përdorim në dhomë ose në instalim të mbrojtur në ambiente të jashtme
  • Pajtueshmëri me CE, modeli i drejtuar VDI 6022

Detajet teknike

Dokumentimi