Ngrohësi paraprak për Modular L Smart

ALD-HEFB

Shtrin gamën e përdorimit të Modular L në klimat e ftohta

ALD-HEFB

Karakteristikat e produktit

  • Zgjidhje totale për ajër të pastër me furnizimin e Daikin me para-ngrohës dhe Modular L Smart
  • Komoditet i shtuar në temperatura të ulëta të jashtme falë ajrit të jashtëm të ngrohur
  • Koncept i ngrohësit elektrik të integruar (nuk kërkohen aksesorë shtesë)
  • Qarkullim standard i dyfishtë dhe sensor temperature
  • Ngrohësi konsumon vetëm atë që kërkohet për para-ngrohje në temperaturën minimale të dëshiruar të ajrit të pastër, duke kursyer kështu energji

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.