Telekomandë me tela Madoka.

Madoka - BRC1H519S7

Një kontrollues plotësisht i riprojektuar i fokusuar për të përmirësuar përvojën e përdoruesit

BRC1H519S7

Karakteristikat e produktit

 • Dizajn modern dhe elegant, i disponueshëm në 3 ngjyra për t’iu përshtatur çdo dizajni të brendshëm
 • Ndërfaqe me simbole për kontroll intuitiv me buton me prekje
 • Aplikacion intuitiv për të caktuar dhe kopjuar programet, për të caktuar funksionet e ruajtjes dhe monitorimin për përdoruesit e përparuar dhe menaxherët teknikë, si edhe për vënie në punë të lehtë dhe me kursim kohe për instaluesit
 • Kursim energjie falë integrimit të kartës çelës/kontaktit të dritareve, kufizimit të vlerës së aktivizimit dhe funksionit fleksibël të rikthimit, ndërkohë që sigurohet komoditeti i klientëve ose i banorëve
 • Zgjidhje me kosto efikase për aplikimet e ftohjes së infrastrukturave me rotacion të integruar të detyrave dhe funksionim rezervë
 • Funksionet fokusohen në nevojat bazë të klientit: NDEZJA/FIKJA, temperatura, regjimi, shpejtësia e ventilatorit, fletët, filtri
 • Kompakt, vetëm 85 x 85 mm, integrohet lehtë në kutitë standarde të instalimeve elektrike
 • Rregullimi automatik i orës verore/dimërore

Përfitimet

 • Ftohje e infrastrukturës

  Ftohje e infrastrukturës

  Largoni me besueshmëri, efikasitet dhe fleksibilitet nxehtësinë që krijohet vazhdimisht nga pajisjet e IT-së dhe serverit për të garantuar kohë pune maksimale ndërkohë që ofrohet kthimi më i mirë për investimin.

 • Funksionimi gjatë largimit nga shtëpia

  Funksionimi gjatë largimit nga shtëpia

  Ruan temperaturën e brendshme sipas nivelit të përcaktuar nga ju ndërkohë që nuk jeni në shtëpi, duke kursyer energji

 • Programuesi javor i kohës

  Programuesi javor i kohës

  Mund të programohet për të nisur ngrohjen ose ftohjen në çdo kohë, mbi një bazë ditore ose javore.

 • Telekomanda me kabllo

  Telekomanda me kabllo

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.