Modular T

Modular T - ATB

Premium efficiency heat recovery unit with vertical connection

ATB

Karakteristikat e produktit

 • Parandaloni humbjet e energjisë nga mbi-ajrosja duke përmirësuar njëkohësisht cilësinë e ajrit të brendshëm me sensorin opsional CO2
 • Shkëmbyes nxehtësie premium me pllakë kundër rrymës, që rikuperon deri në 93% të energjisë termike
 • Compact unit, only 550 mm width (approx 800m³/h) up to 890 mm (approx 3900 m3/h). All sizes pass through standard doors
 • Up to three filter stages, from Coarse 55% (G4) up to ePM1 80% (F9) (optional). More than 90% of PM 1 is removed from supply air
 • Menaxhim i përkryer i qarkullimit të ajrit: mund të funksionojë në Volum Konstant të Ajrit (CAV) ose Volum të Ndryshueshëm të Ajrit (VAV)
 • Up to three coils management (optional)
 • DX coil integration (option) for ERQ/VRV connection, for a unique Daikin fresh air package
 • Mixing damper (option) adds total space air conditioning to fresh air treatment
 • Vertical connections, in combination with one of the smallest footprint on the market, reduces the need for installation space
 • Ideal solution for decentralized ventilation, with high efficiency counterflow plate heat exchanger and low energy consumption.
 • ErP 2018 compliant
 • Konsum i reduktuar i energjisë falë ventilatorëve centrifugalë me inverter EC
 • 5 pre-defined sizes
 • Funksionim i qetë falë izolimit të panelit prej leshi mineral (50 mm) dhe opsionit të heshtjes
 • High efficiency defrost mode
 • Choice between doors and connections side on the left (ATB-L*) or right (ATB-R*)

Detajet teknike

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.