VRV 5 S-series

VRV 5 S-series

klima e daikin vrv5

Ekuivalent më i ulët i CO2 dhe efikasitete lider në treg

Që prej prezantimit të Ururu Sarara në vitin 2013, kondicioneri i parë në botë që përdori agjentin ftohës R-32, ne kemi punuar për të konvertuar portofolin tonë në agjentë ftohës me GWP më të ulët. Evolucioni më i fundit është prezantimi i VRV 5 S-series, një njësi e zhvilluar plotësisht nga fillimi, dhe që përfshin zhvillimet më të fundit teknologjike si agjentin ftohës R-32 me GWP më të ulët.

co2 më e ulët
r-410a
bluevolution
vrv5_a_tSA6375.png

Qëndrueshmëri maksimale

 • Ekuivalent i reduktuar i CO2 falë përdorimit të agjentit ftohës R-32
  • Potenciali i ngrohjes globale (GWP) i R-32 është 68% më i ulët se R-410A
  • 10% më pak mbushje me agjent ftohës

 • Agjent ftohës me një komponent, i lehtë për t’u ripërdorur dhe ricikluar
 • Qëndrueshmëri maksimale gjatë gjithë ciklit të jetës falë pozicionit lider në treg për efikasitetin sezonal në jetë reale

vrv5_industry-leading_background.png
njësia daikin brenda vrv5

Lider në industri për nivelin e shërbimit dhe trajtimit

 • Gamë me lartësi të ulët me një ventilator
 • I lehtë për t'u transportuar falë dizajnit kompakt
 • Sipërfaqe e gjerë aksesi për të arritur më lehtë te të gjithë komponentët

detail_fan_vrv5.png

Gjithanshmëri dizajni më e mira në kategorinë e vet

 • Ofron fleksibilitet në instalim njësoj si R-410A
 • Presioni i zhurmës i ulur në 39 dB(A) falë 5 hapave
  me zhurmë të ulët që i përshtaten aplikimit
 • Cilësim automatik i ESP deri në 45 Pa për të lejuar përdorimin e tubacioneve

Zhurma e DAIKIN vrv
deatil_vrv_white.png

Pajisur për komoditet

 • Kontroll intuitiv online
 • Variable Refrigerant Temperature për komoditet optimal
 • Njësi e brendshme e re e klasit 10 e projektuar posaçërisht për dhoma të vogla dhe të izoluara mirë

Temperatura e agjentit ftohës
gjenerata e ardhshme

1. Shkëmbyes nxehtësie unik me 3 radhë

✓ Kontribuon në efikasitetin sezonal maksimal

2. Grilë me projektim të posaçëm

✓ Rënie e ulët e presionit

✓ Asnjë rrezik për të prekur aksidentalisht ventilatorin

3. Dizajn i ri kasës me katër doreza për transport të lehtë

4. Dizajn i ri asimetrik i ventilatorit

✓ Dy cilësime të larta të ESP

✓ Nivele të ulëta zhurme

daikin vrv5

5. Përmasa kompakte

✓ I lehtë për t'u transportuar dhe fshehur falë madhësisë kompakte dhe dizajnit me një ventilator

✓ Më pak përdorim i burimeve natyrore për ta prodhuar

6. Qark elektronik me ftohje me agjent ftohës

Ka të integruar:

✓ hyrje të përzgjedhësit të ftohjes/ngrohjes

✓ ekran me 7 segmente për lexim më të shpejtë dhe më të saktë të gabimeve dhe cilësimeve

7. Valvula të reja ndalimi

✓ Ripozicionuar për të lejuar lidhjen e përparme dhe anësore

✓ Kallajisur për më shumë besueshmëri

8. Kompresor unik Daikin me lëkundje

✓ Nuk ka mundësi për fërkim

✓ Nuk ka mundësi për rrjedhje të agjentit ftohës

✓ Efikasitete të larta stinore

Njësi moderne të lidhshme

Përmbledhje e njësisë së jashtme VRV 5

unites_vrv5_v2.png
Kasetë me qarkullim rrethor Dalje ajri 360° për efikasitet dhe komoditet optimal FXFA-A
Kasetë plotësisht e sheshtë Dizajn unik që integrohet plotësisht në tavan FXZA-A
Njësi e hollë e fshehur në tavan Dizajn i hollë për instalim praktik FXDA-A
Njësi e fshehur në tavan me ESP mesatare Njësia më e hollë, por njëkohësisht më e fuqishme, me presion statik mesatar në treg! FXSA-A
Njësi me montim në mur Për dhoma pa tavane të varura apo hapësirë të lirë në dysheme FXAA-A

Plotësimi i zgjidhjes me ajrimin dhe kontrollet

Daikin vrv5
Bluevolution

Avantazhet e R-32

› Potencial më i ulët i ngrohjes globale (GWP): vetëm 1/3 e R-410A

› Më pak mbushje me agjent ftohës: 10% më pak krahasuar me R-410A

› Efikasitet energjie më i lartë

› Agjent ftohës me një komponent, i lehtë për t’u trajtuar dhe ricikluar

Mbrojtja e klimës nga Daikin

A e dinit se...

ekzistojnë standarde të ndryshme në lidhje me rregulloret e sigurisë së gazeve F?

didyouknow1.png

Zbulo më shumë

Zbuloni më shumë rreth standardeve të ndryshme në lidhje me sigurinë e gazeve F

didyouknow2.png
didyouknow3.png
didyouknow4.png