Biocoop me CO₂

Agjentët ftohës me CO₂

Me agjentët ftohës me CO₂, ne po marrim hapin përfundimtar drejt arritjes së sistemeve ekologjike të ftohjes frigoriferike.

CO2, një alternativë ndaj agjentëve ftohës tradicionalë

Një alternativë ndaj agjentëve ftohës tradicionalë

Si lider në industrinë e ftohjes frigoriferike, Daikin vazhdon të zhvillojë dhe përdorë teknologjitë më të fundit për të përmbushur rregulloret mjedisore dhe për t’u dhënë partnerëve alternativa të përshtatshme ndaj sistemeve tradicionale. Për të arritur të gjithë këtë dhe më shumë, Daikin tani ofron agjentë ftohës me CO₂ për të forcuar linjën aktuale të produkteve frigoriferike.

Avantazhet e CO₂

Si agjent ftohës gaz natyror, CO₂ ofron potencial zero në ngrohjen globale (GWP) krahasuar me shumicën e agjentëve të tjerë ftohës kryesorë. Kur kombinohet me teknologjinë e duhur, CO₂ mund të furnizojë të gjitha llojet e sistemeve të ftohjes frigoriferike për të plotësuar nevojat për ftohje të partnerëve industrialë dhe tregtarë.

  • E pajtueshme me një gamë të gjerë njësish ftohjeje për zgjidhje të personalizuara
  • E mbështetur nga një teknologji lider në industri për të garantuar efikasitet të lartë dhe siguri në çdo lloj klime
  • Plotëson rregulloret më të fundit të gazit F dhe kërkesat e efikasitetit të Ecodesign
Avantazhet e agjentëve ftohës me CO2

Mbështetur me teknologjinë Tewis

Rreth blerjes së Tewis

Tewis është kompani lider në Spanjë e cila ofron zgjidhje standarde dhe të personalizuara të ftohjes frigoriferike. Daikin Europe N.V., së bashku me filialin e vet Zanotti S.p.A., blenë Tewis Smart Systems S.L (Tewis) në vitin 2018.

Rreth gamës së produkteve të Tewis

Gjatë viteve, fokusi kryesor i Tewis ishte zhvillimi i një game sistemesh të personalizuara dhe me bazë CO₂ për partnerët e vet. Me këtë blerje, gama e produkteve të Tewis me agjent ftohës me CO₂ do të plotësojë dhe zgjerojë linjën e produkteve të ftohjes frigoriferike të Daikin/Zanotti.

Të bashkuar në të ftohtë

- VISUAL -

Biocoop-4.jpg

Instalimi i parë i Daikin me CO₂

Biocoop është lider në shpërndarjen e ushqimeve bio me një rrjet prej mbi 500 dyqanesh organike. Zbuloni se si Daikin ka drejtuar instalimin dhe vënien në punë të zgjidhjes së parë transkritike me CO₂ në tregun francez.

Zbuloni zgjidhjet tona me CO₂

Njësitë e kondensimit me CO₂

Njësitë standarde të kondensimit me cikël transkritik

Raftet dhe paketat me CO₂

Njësitë e kompresorëve multi

Zgjidhjet e integruara me CO₂

Mësoni më shumë